OPĆA ,OBITELJSKA I DJEČJA STOMATOLOGIJA

BIJELE PLOMBE – BIJELI, ESTETSKI ISPUNI u boji Vaših zubi koji su u potpunosti NEVIDLJIVI

Kliničkim pregledom u ordinaciji i u slučaju potrebe, RTG snimkom, detektirat ćemo pokvarene zube, karijes. Nakon bezbolnog popravka zubi pod lokalnom anestezijom, pristupa se izradi bijelog estetskog ispuna od vrhunskih suvremenih kompozitnih materijala. Osim karioznih lezija, njima također saniramo manja oštećenja i frakture zubi.

 

 

ESTETSKI INLAY, ONLAY, OVERLAY
U slučaju većih karioznih oštećenja zubi ili potrebe za pojačanom čvrstoćom materijala ( npr. snažni žvačni mišići – maseteri, bruksizam- škripanje zubima i trošenje tvrdog zubnog tkiva, osobito noću i nesvjesno, i sl. ) indicirani su ispuni visoke čvrstoće, a iznimne estetike koji se radi vrhunskog estetskog dojma oblikuju u dentalnom laboratoriju, a izrađuju se od dentalne keramike.

STROJNA ENDODONCIJA  ( liječenje zubnog živca )- liječenje zubi bez iglica

Liječenje korijenskih kanala zubi , što uključuje čišćenje i ispiranje korijenskih kanala. Nekada su se upale pulpe ( upale zubnog živca ) rješavale vađenjem zubi, a u današnjoj suvremenoj dentalnoj medicini zub se liječenjem kanala može spasiti i ostati u usnoj šupljini. Uspješno liječenje postižemo tzv. liječenjem bez iglica, točnije strojnom endodoncijom pri čemu se laganim rotiranjem instrumenta mogu puno efikasnije očistiti korijenski kanali i to potpuno bezbolno. Time postiže se puno veća uspješnost nego ručnim čišćenjem iglicama.

 

Hrabri, mali pacijent u DAMI DENT-u

Close Menu