DAMI  DENT  ordinacija Vam, osim uljepšavanja Vašeg osmijeha, nudi mogućnost uklanjanja bora na licu čime ćete postići mlađi i svježiji izgled, povečanje usana, korekciju ožiljaka i sl. Osjećajte se sigurno i opušteno u stručnim i kvalificiranim rukama i pomladite svoj izgled već u roku pola sata!

 

Dermalni filleri na bazi hijaluronske kiseline već se dugi niz godina koriste u estetskoj medicini.  Oni predstavljaju potpuno prirodnu metodu pomlađivanja jer je hijaluronska kiselina normalan sastojak vezivnog tkiva naše kože, samo što s godinama njena koncentracija u koži opada. Ova metoda pomlađivanja je u potpunosti sigurna, lagana ( bez ikakvih kirurških zahvata ) i brza. Dermalni filleripovečavaju elasticitet i obnavljaju hidrobalans kože, pojačavaju strukturu, čvrstoću i elastičnost, tako da koža dobiva novu energiju.

 

Hijaluronska kiselina koja je u obliku tekućeg gela, aplicira se pod kožu koja je prethodno anestezirana tako da pacijent ne osjeća nikakvu bol, i praktički odmah nakon zahvata može nastaviti sa svojim dnevnim aktivnostima. Važno je napomenuti da dermalni filleri ne utječu na mimiku lica, facijalna gibanja niti mijenjaju izraz lica, samo zaglađuju bore pa ćete izgledati i do 10 godina mlađe, svježije, odmorenije. 

 

 

 

DAMI DENT-u koristimo potpuno sigurne i certificirane dermalne fillere Restylane, Švicarskog proizvođača Galderma, koje odlikuje iznimna kvaliteta i visoka čistoća.

Fillerima  postižemo:

 

·           Povečanje usana  na prirodan način, dajući im punoću i oblik koji želite

·           Uklanjanje bora između nosa i usana ( nazolabijalne )

·           Uklanjanje  bora oko usana ( perioralne )

·            Uklanjanje bora oko očiju ( periorbitalne )

·            Uklanjanje bora na čelu ( glabelarne )

·            Smanjenje / uklanjanje ožiljaka

 

Pomladite se na potpuno siguran i prirodan način, vrlo jednostavno i bezbolno, podarite sebi ljepši i mladolikiji izgled!

 

 

Close Menu